Terapi

Ho-terapi

Ho-terapi er en gruppeøvelse/terapi der vi har fokus på rett pusteteknikk. Rett pusteteknikk vil bidra til å redusere stress, gi mer overskudd og energi, samt hjelpe med å bli kvitt negative følelser.

Viktigheten av å puste med magen er noe mange av oss ikke tenker over. Om det er stress som forårsaker at vi puster med brystet eller det evige ønsket om å holde inn magen, kan en bare spekulere i. Ved å ha riktig pusteteknikk, vil du også trene opp den indre bukmuskulaturen. I tillegg vil du tilføre musklene i kroppen mer oksygen som igjen bedrer restitusjon etter trening.
 • Pris kr. 249,-

Latterterapi

Vi starter med fysiske øvelser, hvor mesteparten av disse øvelsene er strekkøvelser fra Yoga.

Det vi hovedsakelig gjør er å kombinere latter med fysiske øvelser. Ved å sette disse sammen med pusteøvelser får man flere varianter som er helbredende for kroppen. Kroppen klarer ikke å skille mellom syntetisk og ekte latter, det vil si at hver gang man ler utløses det endorfiner. Dette er noe som er godt for både ens mentale og fysiske helse.
 • Pris kr. 249,-

Gruppeveiledning

Her diskuterer vi ulike utfordringer og problemer i felleskap, og prøver å finne løsninger på disse.

Tanken er at mange av våre problemer, konflikter og utfordringer oppstår i møte med andre mennesker. Evnen til å håndtere det sosiale samspillet henger sammen med vår selvfølelse og indre balanse.

Mange kvier seg for å åpne seg opp i større forsamlinger om sine problemer, konflikter og utfordringer generelt. Dette er en ypperlig anledning til å drøfte og få innspill fra flere parter. Det å åpne seg i en forsamling kan gi følelse av befrielse og trygghet.

 • Pris kr. 199,- /person

Parterapi

Denne terapien går ut på å megle mellom to personer eller to grupper som er i konflikt.

Det føres samtaler hvor partene i samarbeid med Guru Ji skal prøve å finne løsninger og komme til enighet. Vi har fokus på å bedre kommunikasjon mellom partene.

  • Bedre kommunikasjon
  • Styrke og utvikle forholdet
  • Våge og se på følelsene som styrer dem
  Åpenhet om:

  • Økonomi
  • Forhold/relasjoner
  • Sjalusi
  • Utroskap
Vårt mål er å komme til bunns i en sak og se alle aspekter ved den. Parterapi kan tas ved personlig oppmøte eller via Zoom.
 • Pris kr. 899,-

Friluftsterapi

Guru Ji arrangerer to gåturer i uken med distanse 8-12 kilometer. Disse turene er sosiale og de bidrar med at du får regelmessig fysisk aktivitet som fører til overskudd i hverdagen. Friluftsterapi vil ha positive effekter på både din fysiske og mentale helse.

Om du øker aktivitetsnivået over tid, vil du merke at du får bedre kondisjon, klarer mer i hverdagen og blir sterkere. Det er flere prosesser som foregår i kroppen ved fysisk aktivitet som du ikke merker. Disse prosessene er likevel viktige for at kroppen skal fungere og for at du skal holde deg frisk. Når du er i bevegelse, øker energiforbruket med én gang. Det fører til at flere muskler aktiviseres og forbrenningen øker.

 • Pris kr. 249,- for 8 turer / mnd

Har du spørsmål?