Behandlinger

Guru Ji massasje

Ryggen deles i tre deler og hver del blir bearbeidet, før hele ryggen masseres grundig. Energiflyten settes i gang og negative energier og spenninger drives ut.

Det brukes ulike type oljer, disse har mange forkjellige egenskaper og brukes ut i fra hvilken effekt som er ønsket.

Guru Ji hodemassasje

Denne behandlingen går ut på å massere hode, nakke og skuldre. Denne massasjen setter i gang energiflyten, som fører til at negative spenninger og energier drives ut.

Det brukes ulike type oljer, disse har mange forkjellige egenskaper og brukes ut i fra hvilken effekt som er ønsket.

Gua Sha ansiktsmassasje

Gua Sha, også kjent som scraping eller coining, er en 2000 år gammel massasje tradisjon som har sine røtter i kinesisk medisin. Den opprinnelige tradisjonen handler om å bruke Gua Sha steinen til å fordele energien i kroppen via meridianbanene. Meridianbanene er kjent fra kinesisk medisin og akupunktur. Når energien blir ført rundt i kroppen, resulterer det med blokkeringer og ubalanse som blir løsnet.

Massasje med Gua Sha vil også gjøre en forskjell for utseende ditt, da den setter i gang blodsirkulasjonen og gir lymfedrenasje. Du vil oppleve mer glødende og oppstrammet hud. Det vil si at Gua Sha massasjen vil føre til renere hud og mindre rynker.

Gua Sha ansiktsmassasje med ansiktsbehandling

En effektiv og behagelig ansiktsbehandling som består av guru ji sin hjemmelagde ansiktsmaske bestående av naturlige ingredienser som blant annet ekte honning. Honning er ett av naturens viktigste gaver for vår kropp og hud. Takket være dens antibakterielle og antiseptiske evner, kan den være til fordel for fet og uren hud. Honning er også en naturlig fuktighetsbevarende ingrediens i naturlig hudpleie.

Etter ansiktsmasken påføres pleiende og næringsrike essenser og serumer som inneholder aktive ingredienser blant annet Niacinamide. Disse forebygger aldringstegn, minimerer porer og hjelper huden med å produsere keratin. Keratin er viktig for å holde huden stram og sunn. Vi avslutter med den tradisjonelle Gua Sha massasjen. Etter behandlingen vil du merke en umiddelbar glød og huden vil føles sunnere.

Har du spørsmål?

Scroll to Top